Poroke
Abraham-50
After Party
Modne revije

Reference:                                                                  

 

Daljni začetki segajo v Diskoteko Jadran Expres in v Jadran Klub v Radečah, kjer se je leta 1995 vse skupaj začelo, kjer sem se zastrupil z tem poslom od takrat zelo priljubljenega DJ Braco (z njim sem kasneje žal popolnoma izgubil stike). Sledilo je krajše obdobje (pribljižno 2 leti) v Porto Pub - Hrastnik ter Shakes Klub - Hrastnik, ki je takrat ob diskoteki Mesečina in Pacific veljal za najbolljši "žur plac" v zasavju in posavju.

Leta 2000 sem prišel kot študent na slovensko Obalo, in kaj kmalu postaj resident DJ v klubu Paprika in kasneje v Novi Pergoli oziroma Ribičiji kot se je takrat imenovala. Vmes sem redno sodeloval na raznih dogodkih pod okriljem agencije Škerbec v Obalni regiji (Marinada, Izola Boat Show, Internaurica, jadralne regate, modne revije, otvoritve trgovin itd.)

En od vrhuncev, ki ga postavljam ob bok rezidenci v takrat najbolj priljubljenem klubu v Portorožu (Klub Paprika) je bilo vsakoletno sodelovanje z Burin Jacht Klubom iz Ljubljane pri ustvarjanju takrat najvecjega zabavnega dogodka leta v Portorožu v sklopu navtičnega sejma Internavtika, ko smo v Avditoriju - Portorož pripravljali znamenite after partye na Marinadi po mega koncertih: Oliver Dragojevič, Josipa Lisac, Gibonni, Tony Cetinsky, Magnifico.... Ja to so bili res lepi časi :-)

V tem česu je bilo tudi nekaj malo bolj uradnih After partyjev, kot naprimer na prireditvah kot je Festival Slovenskega Filma, oglaševalski festival SOF in Zlati Boben.

Modne revije so potekale večinoma na odprtem na trug ali v predverju gradov (Piran, Portorož, Ljubljana, Ljubljana BTC, Sevnica, Celje).

Zaključki večjih seminarjev v kongresnih centrih, dvoranah in avlah hotelov LifeClass Portorož in Hotelov Bernardin z maksimalnim skupnim številom udeležencev nekje do 1000 ljudi, rojstno dnevne zabave, poroke, športne animacije raznih športov itd.

Vsakoletna potrjenka na 1.Januar na ploščadi v Portorožu....

V vsem tem času sem si nabral veliko izkušenj kot PDJ (Portable DJ) na raznih priložnostnih prireditvah (Poroke, Rojstno-dnevne zabave, Abraham itd.), kakor tudi kot CDJ (Clubbing DJ) v posameznih lokalih.

Med bolj poznanimi lokacijami so tukaj še Brdo pri Kranju, Vila Bled ter Grad Otočec, kot verjetno tri najprestižnejše poročne rezidence v Sloveniji, potem so tu še hoteli Bernardin, Life Class, Hit, Gradovi Sevnica, Žuženberg, Gospodarsko razstavišče Ljubljana, Terme Banovci, Hotel Primus Ptuj, ter še veliko domačij, kmečkih turizmov in gostiln, kjer so se odvijala predvsem poročna slavja.